Veranderaar

Sander Hulshof

Leidinggevende plaatsingskandidate

Achmea

Linkedin

“Wij geloven in de innovatie en de doorbraken waar de Buitenboordmotor voor staat en dragen daar graag aan bij. Achmea is onderdeel van een sector waarin door technologisering veel banen zullen veranderen, verdwijnen en verschijnen. De sociale innovaties van de Buitenboordmotor helpen ons obstakels te overwinnen op het gebied van intersectorale mobiliteit. Daarnaast komen we in samenwerking en co-creatie nieuwe HR-instrumenten en -toepassingen op het spoor, zoals bijvoorbeeld nieuwe methoden voor het ontdekken van talenten bij mensen, die ons ook helpen bij andere HR-praktijken binnen onze organisatie.

“De sociale innovaties van de Buitenboordmotor helpen ons obstakels te overwinnen op het gebied van intersectorale mobiliteit.”

Sander Hulshof

Wij zouden graag zien dat het aantal deelnemers van Achmea aan de proeftuinen gaat toenemen in de komende jaren. In het bijzonder hopen wij dat de partners van de Buitenboordmotor zoveel vertrouwen hebben in de aanpak, dat het werkelijk mogelijk wordt om mensen van werk-naar-werk te begeleiden.

Wij geven gezamenlijk invulling aan de innovatie aan de hand van hackatons en andere bijeenkomsten, waarin we de specialisaties van de verschillende Buitenboordmotor-partners koppelen aan de vraagstukken die op ons pad komen. Daarbij laten wij ons leiden door de kernwaarden van de Buitenboordmotor. De samenwerking die zo tot stand komt is inspirerend en vooral ook heel leuk.”