Groot denken, klein doen

“Groot denken, klein doen”, aldus Herman Tjeenk Willink. Dit is hoe wij werken. Door te experimenteren en de inzichten te delen kunnen we laten zien: “Zo kan het anders”.

Experimenten

Hoe ziet het experiment eruit?

Groot denken en klein doen betekent dat we in experimenten werken. In experimenten (zogenaamde proeftuinen) helpen Overstappers, over de Loopbrug naar een (andere) Baan. Al doende, leren we, delen we de learnings, en laten we zien hoe het anders kan. Overstappers starten de proeftuin met een bootcamptraject. In dit traject leren ze zichzelf kennen en komen ze al snel in aanraking met groei sectoren en beroepen. Op basis van een Persoonlijk Profiel Paspoort en een oriëntatie periode wordt er vervolgens een keuze gemaakt. Daarna volgt omscholing en onboarding in leer-werk trajecten.  

Samen

In een denk- en doetank van 400+ bedrijven en instellingen bouwen wij aan een nieuw circulair arbeidsmarktsysteem. Want het kan alleen als we het samen doen!

Echt

Echt betekent dat we echt naar mensen kijken. We kijken naar wie iemand is, wat iemand kan, en wat iemand wil!

Anders

Soms betekent dat dat we buiten de lijntjes moeten kleuren. We stellen in plaats van het systeem de MENS centraal. Door te kijken naar competenties en onderliggende talenten.

Doen

Groot denken en klein doen. Er wordt meer dan genoeg gepraat, er moet meer gedaan worden. Daarom NU!