Veranderaar

Roosmarije Reneman

Head of HR Strategy

APG

Linkedin

“APG staat voor een duurzame toekomst van onze klanten en hun deelnemers, onze medewerkers en dragen met onze activiteiten graag bij aan een duurzamere samenleving. Het hebben van een baan of pensioen is een belangrijke pijler voor een duurzame toekomst. Het hebben van goed gekwalificeerd onderwijs en zorg ook. Om samen te innoveren en co-creëren met de Buitenboordmotor werken we met elkaar aan een duurzame toekomst van velen.

We hebben al veel bereikt en het zou mooi zijn als veel bedrijven zich aansluiten en steeds meer baangaranties aan de voorkant kunnen worden afgegeven. Dan loont de investering direct en zal de animo en schaalbaarheid toenemen.

“Om samen te innoveren en co-creëren met de Buitenboordmotor werken we met elkaar aan een duurzame toekomst van velen.”

Roosmarije Reneman

Door krachten samen te bundelen en de bereidheid om aan de voorkant te investeren in ontwikkeling met tijd, geld en deskundigheid geven wij hier nu gezamenlijk invulling aan.

Dat we doen wat nodig is en niet wat voorgeschreven is en dat je boven je eigen belang uit weet te stijgen en samen werkt aan een hoger doel. Dat is wat samen innoveren met de Buitenboordmotor anders maakt dan andere succesvolle initiatieven Het is een prachtig initiatief.”