Veranderaar

Maarten Luijten

HR Project Manager Rewards & Development

Bol.com, voorheen KLM

Linkedin

“De Buitenboordmotor biedt KLM medewerkers een persoonlijk traject waarin ze zich samen met anderen breed kunnen oriënteren, perspectief kunnen ontwikkelen en een bewuste keuze maken om zich om te scholen naar een beroep met meer baanzekerheid. Door krachten te bundelen en te samen te werken vanuit een maatschappelijk perspectief zien we potentie op lange termijn.

Het begin is er en de sense of urgency voelen we heel duidelijk, maar we zijn samen nog intensief aan het bouwen. Over een jaar zijn de loopbaanpaden verder geplaveid en zien we de eerste concrete succesverhalen van KLM medewerkers.

“Het begin is er en de sense of urgency voelen we heel duidelijk, maar we zijn samen nog intensief aan het bouwen.”

Maarten Luijten

Door gewoon te beginnen, het traject aan te bieden en bij elke hobbel samen te kijken wat er nodig is wordt er nu gezamenlijk invulling gegeven aan de innovatie. Zo krijgt het concept ook daadwerkelijk in de praktijk vorm en wordt op termijn binnen de KLM organisatie externe omscholing echt als een kans gezien.

Het is een concreet Werk naar Werk traject met een kop en een staart en dat geeft de medewerker duidelijkheid. Dat maakt het innoveren met De Buitenboordmotor zo succesvol.”