In het nieuws

Talkshow KRAP

Hervorming van de arbeidsmarkt wordt steeds concreter! Dat blijkt uit de kamerbrief van Karien van Gennip. GROTE stappen worden gezet door medewerkers, werkgevers, vakbonden, werkgeversorganisaties, opleiders en ministeries. SAMEN ECHT ANDERS DOEN. In beweging brengen van een INCLUSIEVE arbeidsmarkt.

Joseph Kenner sprak bij de opening van De toekomst van Open Hiring van de Start Foundation over de 5,5 miljoen geregistreerde werkzoekenden in de US. Hij richt zich met Open Hiring op de 10 miljoen andere niet-werkenden in de Verenigde Staten. Zij willen en kunnen werken, maar hebben het opgegeven omdat ze geen perspectief meer zien.

De Buitenboordmotor bij Talkshow KRAP

SAMEN ECHT ANDERS DOEN

OOK in Nederland veel Ongekend Talent!
Baukelien van Minnen: “In Nederland wordt gesproken over 1,2 miljoen werkzoekenden. Er zijn echter 3,9 miljoen niet-werkenden waarvan een groot deel wel wil en kan werken maar niet in ons huidige systeem worden toegelaten. Mensen die in de arbeidsmarkt nu niet verder komen omdat ze na hun 55e niet worden toegelaten, of laaggeletterden die de ingewikkelde sollicitatieprocedures niet doorkomen. Als we de arbeidsmarkt RADICAAL vermenselijken kunnen en willen veel meer mensen weer meedoen.”