Team

Jeroen van Muijlwijk

Netwerkmanager Arbeidsmarktmobiliteit

[email protected] Linkedin

Wie inspireert jou, en waarom?

Mijn moeder inspireert me. Toen ik werd geboren vier minuten na mijn zus Esther vertrok mijn vader. Vanuit de bijstand lukte het mijn moeder om mij en mijn twee zussen op te voeden. Toen we 12 jaar waren geworden en naar de HAVO gingen, kwam er meer ruimte voor mijn moeder om zich te ontwikkelen. Ze begon aan een 4 -jarige studie Sociale Dienstverlening, liep twee jaar stage bij een organisatie in de gezinszorg en startte daarna als leidinggevende bij een thuiszorgorganisatie waar ze tot haar pensioen met veel energie, trots en liefde voor het vak werkte.

De trots, het doorzettingsvermogen, het geloof om van een situatie waar het niet meezit, waar het donker wordt om je heen, om die situatie om te kunnen draaien, daar zelf de sleutel voor in handen te hebben en te verlichten. Dat inspireert me. Iedere dag.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Naast Risken, voetbal, schaatsen, concerten en op reis gaan vind ik het gaaf om mensen te interviewen. Samen met mijn vriendin hebben we Licht & Aandacht opgericht. Ik sta daarmee graag langs de lijn bij regionale sportwedstrijden om winnaars en verliezers te interviewen en maken we familieportretten op film ter ere van bijzondere gelegenheden.

Waar krijg je energie van?

Roti, mijn gezin, Bruce Springsteen, bergen, topsport en fotografie.